Doneren

Als u het stadsblad leest, dan merkt u dat Liwwadders niet zomaar een huis-aan-huisblaadje is. Liwwadders is op meer dan 170 plaatsen
(supermarkten, sporthallen, stamtafels, kantines en wachtkamers) gratis verkrijgbaar in de gemeente Leeuwarden en ook daarbuiten.
Is-ie op, dan wordt er meestal aangevuld.

Zaken waarmee u zit pakken wij graag op.
We zien dat onze lezers onze krant en website waarderen en daarom doen wij een beroep op u. Wanneer u onze artikelen van belang vindt, dan nodigen wij u uit om donateur te worden.
Uw bijdrage is zeer welkom.

U kunt uw bijdrage op verschillende manieren overmaken

  • op NL06 RABO 0320.2000.51 t.n.v. Veldman Journalistieke Producties.

U kunt uw bijdrage ook overmaken aan de Stichting Loods 50 voor onderzoeksjournalistiek. Deze stichting is gelieerd aan Liwwadders, het bestuur bestaat uit Bearn Bilker (voorzitter), Sietske Inberg en Hester Witteveen. Het rekeningnummer van de Stichting Loods 50 is

  • NL88 RABO 0355.1954.96 onder vermelding donatie en uw e-mailadres.
  • Door het formulier op de website hier in te vullen. De donatie komt dan ook op de rekening van Stichting Loods

 

Jaarlijks wordt u uitgenodigd voor onze donateursbijeenkomst.

Doneren met IDEAL

Stichting LOODS 50 ondersteunt de krant en de site van Liwwadders voor het maken van goede onderzoeksjournalistieke artikelen over Leeuwarden en omstreken.

We doen bijvoorbeeld ons best hiervoor fondsen aan te schrijven. Ook is het beheer van donateursgelden naar ons overgegaan.  Wanneer u onderstaand formulier invult, kunt u betalen met IDEAL. We vragen uw e-mailadres om een actueel donateursbestand op te bouwen en u als donateur te bereiken.

U geeft dan niet alleen blijk van waardering voor het werk van Liwwadders,  maar ook financiële ruimte voor het journalistieke werk. Uw bijdrage is zeer welkom.

Bearn Bilker, voorzitter Stichting LOODS 50