Art Connection: Concert Peter en de Wolf gaat niet door

Gepubliceerd op 15 maart 2020 om 13:16

tekst: Art Connetion foto:Harrie Muis

Beste cultuurliefhebber,

Het geplande laatste concert van Blaaskwintet BlaasVaak met ‘Peter en de Wolf’ kan, zoals u wellicht al begrepen zult hebben, op zondag 29 maart in de Kanselarij niet doorgaan en wordt doorgeschoven naar het volgende seizoen.

Mede omdat de Kanselarij dan 450 jaar bestaat, Art Connection in 2021 alweer 35 jaar culturele activiteiten organiseert, er een groeiende belangstelling is voor zowel de concerten als de exposities en vooral omdat we er samen met u veel plezier in hebben, maken we van het volgende seizoen, oktober 2020 tot en met maart 2021, weer een fantastisch cultureel jaar. Suggesties en ideeën zijn altijd van harte welkom.

Wij willen via deze nieuwsbrief alle gasten, musici, kunstenaars en perscontacten hartelijk danken voor de samenwerking en de gezellige sfeer tijdens alle concerten. Ook willen wij de Kanselarij, de sponsoren en uiteraard de vele vrijwilligers hartelijk danken en hopen u allen in het volgend seizoen weer terug te zien.

Hopelijk gaat de Coronagolf snel voorbij en kunt u genieten van een heerlijke en gezonde zomer. De volgende nieuwsbrief met o.a. het volledige Kanselarijprogramma kunt u in september verwachten en via onze website, www.artconnectionexpo.nl krijgt u steeds de laatste informatie.

Met vriendelijke groet,

Art Connection
Ed en Wilma van Dijk