Afgelaste evenementen

Gepubliceerd op 13 maart 2020 om 10:28
afgelast

Persbericht: afgelaste evenementen

Vanwege de nieuwe maatregelen die door de Rijksoverheid zijn afgekondigd, gaat een aantal aangekondigde evenementen niet door. Dit zijn onder andere:

· De opening vanmiddag om 16.00 uur van het Willem Lodewijk Jaar en het planten van een Oranjeboompje bij de Grote of Jacobijnerkerk gaat niet door.

· Het startevenement voor de gebiedsontwikkeling WTC Cambuur van aanstaande zaterdag 14 maart gaat niet door. Wyckerveste, Dijkstra Draisma (samen Stadion Ontwikkeling Cambuur bv) en gemeente Leeuwarden markeren de start van de werkzaamheden alsnog op een later moment.

· Het Banenevenement de WerkParade, dat op 1 april zou plaatsvinden, wordt vanwege het coronavirus afgelast. Op de WerkParade zouden meer dan 250 bedrijven en 5000 werkzoekenden aanwezig zijn. Op dit moment wordt er samen met betrokken partijen gekeken naar een nieuwe geschikte datum.

· De ontvangst van ruim 100 internationale studenten die een opleiding volgen aan een universiteit of hogeschool in Leeuwarden wordt verplaatst naar een latere datum. De bijeenkomst stond gepland voor aanstaande maandag 16 maart.